Диамантената живопис е занаятът на изключително конструктивен ум. Креативните хора често жадуват за нещо присъщо интересно като този вид, което да ги интересува и да послужи като предизвикателство в същото време. Освен това страстта към класическото творчество ви дава силен импулс за рисуване с диаманти.

Диамантената живопис е уникална по отношение на останалите картини, които попадат в тази категория. За разлика от други видове рисуване, тази изисква да използвате диаманти, кристали и плоски гърбови кристали, което придава на цялостния завършен продукт 5D вид.

За да започнете да изработвате своят Диамантен гоблен трябва да подготвите всички необходими материали за изработката на паното. Те се съдържат върте във всеки комплект:

Предварително отпечатано платно
Диаманти с плосък гръб
Поставка за диамантите
Инструмент във формата на писалка или клечка за зъби и т.н.
Гел / восък за лесно повдигане на сегментите

Необходимо е да изравните платното, на което ще редите мозайката за да могат сегментите да се залепват за нея по правилен добре подравнен начин. Да разгледате внимателно легендата и да разпределите цветовете по посочените номера. Платно съдържа знак за всеки използван цвнят. Има диаграма с диамантени цветове и цифри, посочени върху нея. Имайте предвид, всеки цвят се отнася до число / буква. Трябва да следвате тази диаграма за да постигнете желания резултат.

За да продалжите трябва да премахнете предпазното прозрачно фолио от основата. Ще видите, че тя е леплива и не е необходимо лепило за да изработите паното.